Een week of 3 geleden heb ik voor iemand zijn laptop voorzien van Linux Mint Mate 19.2
De persoon had al Linux Mint maar werkte nog met 17. Omdat hij zelf aan het klooien was geweest (en niet wist wat hij had gedaan) konden de updates niet meer worden geïnstalleerd, het schildje die laat zien dat er updates zijn of dat het systeem up-to-date is, werkte niet meer. Goede reden voor een verse install van de nieuwste versie. Hij is superblij en de laptop loopt weer als een zonnetje.

Binnenkort ga ik mijn eigen computers opnieuw installeren met Linux Mint Cinnamon 19.2.
Ik ben nogal verknocht aan de Cinnamon versie, het heeft een mooie uitstraling.

Tevens ga ik dit allemaal filmen zodat het handig is voor beginners, zodat ze kunnen zien dat het niet zo heel moeilijk is. Let wel, ik heb natuurlijk al Linux Mint Cinnamon.

Alle Linux Mint versies kan je hier downloaden: https://www.linuxmint.com/download_all.php

Hulp nodig? Kijk dan hier: Steunpunt Linux Mint

Categories:

Tags:

Comments are closed

Steunpunt Almere op FB