Er zijn 2 producten in de webshop geplaatst; er zijn er ook een aantal verwijderd vanwege verkocht. De nieuwe producten zijn DVD Linux Mint versie 20 en DVD Ubuntu 20.4 met of de normale versie of met Ubuntu Studio 20.4.

De DVD Linux Mint is in de aanbieding vanwege het feit dat het een oudere versie van Linux Mint betreft. De methode voor opwaarderen van een oudere versie van Linux Mint naar een nieuwere, verschilt per versie. Voor een opwaardering van Mint 20.x naar Mint 21.1 vindt u de handleiding in de punten 1 tot en met 4, en voor opwaardering binnen de Linux Mint 21-serie vindt u de handleiding in de punten 5 en 6.

Info: https://makkelijkelinuxtips.blogspot.com/p/opwaarderen-mint.html
Hier lees je ook hoe je het beste kan opwaarderen. Soms is een nieuwe installatie beter, zeker als je al problemen met de oudere versie hebt.

De DVD met Ubuntu kan een versie van Ubuntu Studio bevatten; dit is een foutje geweest. Ik weet niet welke versie erop staat, dat blijft dus een verrassing als je hem besteld. Ik had ook een DVD uitgeprobeerd en dat was Ubuntu Studio, dus wellicht zijn het allemaal Studio’s.

Comments are closed

Steunpunt WordPress op FB