Zelf een WordPress website beheren en onderhouden kan een leuke maar ook tijdrovende klus zijn. Speciaal voor WordPress websites biedt Steunpunt WordPress een WordPress onderhoudsabonnement aan. 

In de tabel zie je per abonnement wat precies is inbegrepen. Je pakketkeuze is vrij. Als je niet precies weet welk abonnement bij welk type website past, lees dan onderstaande even door.

WordPress SMALL: geschikt voor statische websites met af en toe mutaties in de content.
WordPress MEDIUM: geschikt voor websites waarop regelmatig nieuwe content wordt gepubliceerd zoals blog-artikelen en kleinere webshops.
WordPress LARGE: geschikt voor websites met veel verkeer, frequente aanpassingen, grote webshops en drukbezochte blogs.

WordPress MAATWERK: als je een specifieke wens hebt of je wilt eenmalig je website helemaal na laten kijken. Neem hiervoor contact met mij op.

Small – € 25,= Maandelijkse update:

* WordPress updates

* Thema updates

* Plug-in updates

* Full backup
Medium – € 35,=

 

Wekelijkse update:

* WordPress updates

* Thema updates

* Plug-in updates

* Full back-up

* Opschonen spam

* Optimaliseren database


Large – € 50,=

 

Wekelijkse update:

* WordPress updates

* Thema updates

* Plugin updates

* Full backup

* Opschonen spam

* Optimaliseren database

* Controle op dode links

* Uptime monitoring

* Malware scan (wekelijks)

* Rapportage (maandelijks)


Bovengenoemde abonnementsprijzen zijn maandbedragen. Deze worden per kwartaal gefactureerd of indien je dat wilt, per jaar.

Standaard vallen wijzigingen aan je website buiten het onderhoudsabonnement. Als je functionaliteiten wilt toevoegen, aanpassingen wilt in je styling of content willen laten aanpassen dan kan dat uiteraard wel. Lees hiervoor de pagina: Hulp op afroep.

Scripttaal die is geschreven door een extern bedrijf en welke niet standaard in WordPress voorkomt, kan ik niet repareren als blijkt dat deze de oorzaak is van een onstabiele website. Ook wanneer het script zelf niet werkt, zul je je moeten wenden bij het externe bedrijf.

Een onderhoudscontract voor WordPress wordt standaard aangeboden zonder hosting. Echter is het ook mogelijk om WordPress onderhoud inclusief hosting bij me af te nemen. Ik wil kleinschalig blijven en heb daarom nog plek voor een aantal websites. Wil je naast het onderhoud ook de hosting door mij laten verzorgen? Neem contact met mij of lees eerst de Verhuisservice pagina.

Steunpunt WordPress kan gehackte WordPress websites herstellen, maar ik raad aan problemen te voorkomen door je WordPress site goed te beveiligen.

Verwijderen van malware: Dit is een heel ander verhaal. WordPress is een geweldig open-source systeem waar je de meest uiteenlopende websites mee kunt maken. Maar WordPress staat ook onder druk van hackers, malware en virussen. Plug-ins worden gekraakt en als ingang gebruikt om reclame op je website te zetten.

Voor meer info over de tarieven neem contact met mij op.