Een one page website als online visitekaartje. Ideaal voor zzp’ers of productlancering. Een One-page website is ideaal als kleinere website of als een uitgebreid visitekaartje voor je bedrijf.

Er zijn verschillende websites op het internet, je hebt webshops, blogs, bedrijfswebsites, maar ook one pagers. Een one pager is een website die één enkele pagina bevat. Vaak doorloop je de hele site als je scrolt.

Als je een one pager bezoekt, lijkt het alsof je in een klein verhaaltje komt. Een one pager wordt vaak gebruikt om diensten aan te bieden of wat informatie te geven. Een voorbeeld van een one-page website: https://angelavanderploeg.nl/ of deze sdevriessloopwerken.nl of deze: https://glasheldercoach.nl

Het nadeel van een One Page website

Wat een nadeel kan zijn van een one pager is dat je deze niet goed kan optimaliseren voor SEO. Dus als SEO heel belangrijk voor je website is dan is een one pager niet geschikt. Je hebt namelijk maar één pagina die je kan optimaliseren. Een one pager is daarentegen wel heel handig als je daadwerkelijk maar één product of dienst aanbiedt. 

Voordelen van een One Page website

Een one pager kan voor veel mensen een uitkomst betekenen. Het is namelijk simpel en gebruiksvriendelijk, waardoor bezoekers het interessant vinden om op de website te blijven.

Verder is een one pager uitermate geschikt om snel wat te zoeken, dit ligt natuurlijk ook aan het design, maar in tegenstelling tot een multipage website waar je waarschijnlijk elke pagina moet bekijken, kan je op een one pager niet verder zoeken dan die ene pagina die er is.  Steunpunt WordPress biedt ook one pagers aan. Wil je weten wat ik voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!

Je hebt al een one page website vanaf € 225,=