De WordPress websites hieronder zijn in overleg met de klant gemaakt. Alle sites die ik maak zijn voor particulieren, ZZP-ers of kleine ondernemers. Ik kijk welke WordPress functies en styling aansluiten op de wensen van de klant; dit gaat altijd in samenspraak met de klant zodat we weten dat we op 1 lijn zitten.

Glashelder coach

Loop je ergens tegen aan, heb je last van mentale problemen of weet je het gewoon even niet meer? Of heb je werkgerelateerde vragen.

Mijn schrijfsels

Regelmatig zit mijn hoofd vol met spinsels; ik zit dan in de denkmodus en vind overal iets van. Dit schrijf ik op zodat ik altijd terug kan lezen wat mij ooit heeft getriggerd of waar ik een uitgesproken mening over had.

Wielerclub Domstad Utrecht

Wij zijn een toerfietsclub uit de stad Utrecht voor zowel sportieve racefietsers als recreatieve fietsers.

Viscentrum Fort Abcoude

De Stichting Viscentrum Fort Abcoude stelt zich ten doel mensen met een beperking en ouderen (60+) de gelegenheid te geven om veilig en beschermd de vissport te beoefenen.

Sloopbedrijf de Vries

Sinds 2007 is sloopbedrijf S. de Vries een bloeiend bedrijf met hart voor het vak, actief in het vastgoedonderhoud, woningbouw, aannemersbedrijven.

Steunpunt Linux Mint

Linux Mint: is een besturingssysteem  dat vrij beschikbaar is voor iedereen om te gebruiken. Linux is gratis, gebruiksvriendelijk en de overstap zal relatief soepel gaan.

Het atelier van Sinterklaas Almere

Team Sinterklaas Almere bestaat uit een zeer enthousiaste groep mensen. We dragen de Sinterklaas traditie een warm hart toe, en zijn dan ook echte Sint fans.

Heb vertrouwen

Ben je op zoek naar antwoorden, inzichten en ondersteuning, healing voor jouw of je huisdier? Welkom, mijn naam is Trudy Hekkert, ik ben medium, coach en healer.  

123uniek

Ontdek de trend van Acryl giet kunst werken. Ontdek nieuwe artikelen en laat je inspireren. Alle artikelen zijn uniek, er is er maar ééntje van!