Je hebt besloten dat je naar een andere hosting wilt, dit om diverse redenen. Maar dan komt het: Hoe ga je dat realiseren?

Steunpunt WordPress kan je hierbij helpen. Samen kunnen we kijken naar de specificaties die een webhosting volgens jou moet hebben en kan ik je helpen bij het vinden van de juiste. Steunpunt WordPress biedt ook hosting aan maar alleen aan klanten die hun website laten maken door Steunpunt Almere. Maar wil je per se verhuizen naar mijn hosting kan ik daar een offerte voor maken als ik weet hoe groot je website is en wat je doel is.

Steunpunt WordPress kan je verhuizing verzorgen van je volledige website, inclusief alle bestanden. Zo heb je geen omkijken naar alle handelingen die hierbij komen kijken en ben je er zeker van dat alles één op één wordt overgezet.

Wat doe ik voor je?

Ik verhuis WordPress en HTML-websites inclusief database(s). Ik maak hiervoor een kopie van de website bij de huidige hostingpartij en plaats deze op het hostingpakket naar keuze. Alle instellingen en data worden meegenomen. Of indien dit mogelijk is, gebruik ik een migratie plug-in.

Let wel: staat je huidige website op een andere omgeving (denk aan Joomla, of gemaakt via een sitebuilder), dan wordt het een ander verhaal. Voor meer vragen hierover kan je mij bereiken via het contactformulier.

E-mailaccounts worden volledig verhuisd. Deze maak ik op je nieuwe hosting opnieuw aan. Je krijgt uiteraard de nieuwe wachtwoorden; wil je de e-mails door laten linken naar je eigen e-mailadres, is dat uiteraard ook mogelijk.

Wat heb ik nodig?

Voor het verhuizen van een website naar een hosting naar keuze heb ik het volgende van je nodig.

  • Nieuw pakket | Je hebt een webhostingspakket nodig om de website naar de hosting van je keuze te kunnen verhuizen.
  • Gegevens | Voor het verhuizen van je website heb ik de gegevens van je huidige hosting nodig.

Bij Steunpunt WordPress je website onderbrengen?

Dit kan uiteraard ook. Echter, ik wil kleinschalig blijven en heb voor nu nog een plek of 2 op mijn server ter beschikking. Als je gelijk een onderhoudsabonnement afneemt, dan ben je helemaal klaar en zit ik er bovenop als er iets niet in orde is.

Interesse?

Neem contact met mij op; je krijgt binnen 2 werkdagen bericht terug.